• Egeskolen
  • Jonstrupvangvej 150 D, 3500 Værløse

Dimissionsfest

Kære Alle - En lille hilsen, opmuntring, reminder, indbydelse fra os her sidst i den ”spændende prøvetid”. Dimissionsfesten Onsdag d. 21. 6. kl. 18.00 – 20.00 afholdes for jer og jeres familie i Farum Arena Stavnsholtvej 41, 3520 Farum! Der vil være mulighed for at købe sandwicher, øl og vand i Arenaens bar fra kl. 17.00. Udover overrækkelse af afgangsbeviser, vil der være taler og indslag af mere underholdende karakter. Vel mødt!

Nyhed billede
Efterfølgende vil der blive afholdt "afterparty" (kun for elever) på "Skoven" i Skovlunde.

HUSK også SIDSTE SKOLEDAG mandag d. 19.6 kl. 9.00-14.00.
Der vil være morgenmad kl. 9-10, hvorefter vi hygger og konkurrerer lidt. Herefter "tjekker" vi jeres prøvebeviser og sidst inden den store afsked serveres grillmad og drikkelse.
I bedes donere 20. kr. for morgenmad, grillmad og sodavand/vand.
Vi glæder os til at se jer :-)
    Leif Petersen den 12-11-2014
    NY eller KOMMENDE elev på EGESKOLEN
    Tak til alle jer, der havde mulighed for at deltage i mødet tirsdag 30.5 kl. 19-20
    Nedenfor kan I finde det materiale (skema, årsplan etc.), der blev anvendt.
    Første skoledag er fredag d. 11.8 kl. 10 - bemærk venligst, at der kun kører små busser (152) denne dag, så tag evt cyklen eller en bus før. Kommer man fra Ballerupområdet kan 147 eller 157 med fordel benyttes.
    Vi glæder os til den kommende samarbejde!

Bemærk ligeledes, at vores hjemmeside er under ombygning, så flere af vores menupunkter er "tomme". men nedenfor findes de vigtigste informationer, såsom vores mini-foldere, Artikel fra Furesø Nyt,  tilmeldingsskema, samt vores præsentationer, der blev anvendt ved vores orienteringsaftener.
    Under "Nyheder" kan man få et godt indtryk af årets gang.
    BEMÆRK: Uanset bopælskommune er vi et tilbud for alle og uden brugerbetaling! smiley